© Copyright 2025 Mobirise - All Rights Reserved

Producten

Mobirise Website Builder
Veevoeders en granen

Bij Lambaerts Agri kan je terecht voor voeder voor uw:
rundvee, varkens, pluimvee, schapen, geiten, herten, alpaca´s, konijnen, cavia's, tuinvogels, duiven, katten,
volièrevogels (kanarie, parkiet, papegaai…)

We hebben zowel samengestelde voedingen als enkelvoudige granen zoals haver, tarwe, mais, spelt,…

Wij voorzien een korting voor afnames met grotere hoeveelheden.

Mobirise Website Builder
Paardenvoeding

Er is een ruim aanbod van zowel muesli´s als brokken voor elke type paard. Of je een topsportpaard hebt dat hoge krachtinspanningen moet leveren of een paard dat maar af en toe gereden wordt en op de weide staat, aangepaste voeding is belangrijk en we helpen je hier graag bij verder.

Wij werken met kwaliteitsmerken als Havens, Cavalor, Mijten, Horsefood, Hartog, Spoelders, Pavo, EquiFyt, Agrobs, …

Naast krachtvoer is ruwvoeder het belangrijkste voor een paard en ook hier hebben we een divers assortiment om je paard lang te laten kauwen.

Wij voorzien een korting voor afnames met grotere hoeveelheden.

Mobirise Website Builder
Seizoensproducten

Bij Lambaerts Agri bieden we een diverse selectie seizoensgebonden producten om aan uw behoeften te voldoen. In de herfst en winter leveren we hoogwaardige houtpellets en kolen om warmte en comfort in uw huis te brengen. Naarmate de lente aanbreekt, kunt u vertrouwen op onze premium meststoffen voor gezonde en weelderige plantengroei. Gedurende de zomermaanden bieden we effectieve sproeistoffen om uw gewassen te beschermen en te onderhouden. Onze seizoensproducten zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen om uw ervaring in elk seizoen te verbeteren.

Mobirise Website Builder
Hondenvoer

Ontdek ons uitgebreid assortiment hondenvoer, met zorgvuldig geselecteerde voedingsopties die voldoen aan de unieke behoeften van je trouwe viervoeter.

Onze voedingsopties bieden hoogwaardige ingrediënten om de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van je hond te ondersteunen.

HTML Maker